0708723489 / 0768506379
info@logopedbolaget.se

Om oss på Logopedbolaget

Anna Drevsson – legitimerad logoped

logoped AnnaJag har jobbat som logoped sedan 2006 och driver tillsammans med min kollega Karolina Nilsson Logopedbolaget Jönköping AB. Sedan augusti 2016 arbetar jag som logoped här och kan inte tänka mig ett bättre eller roligare arbete! Bakom mig har jag 13 års erfarenhet av tal,- språk- och kommunikationssvårigheter hos barn, ungdomar och vuxna. 

 

 

 

 

Karolina Nilsson – legitimerad logoped

Jag heter Karolina Nilsson och har jobbat som logoped sedan 2006 och arbetar sedan augusti 2016 på Logopedbolaget. Jag har lång erfarenhet av att möta personer med både små och stora tal-, språk- och kommunikationsproblem. 

 

 

 

 

Sekretess

Som legitimerade logopeder lyder vi under Hälso- och sjukvårdslagen. Denna innebär bland annat att journaler förs i den omfattning som föreskrivs i patientdatalagen.

 

Hantering av personuppgifter

Personuppgifter vi behandlar är de som du själv väljer att lämna till oss. Det kan ske via besök, brev, e-post eller telefon. Personuppgifterna kan komma att lämnas ut till våra samarbetspartners om vi finner det nödvändigt för att kunna uppfylla åtagandet gentemot dig.